De hoogste cashback van Nederland!

Woordenlijst

Cashback

Dit is het geldbedrag dat op uw CASHBACKTOTAAL.NL ACCOUNT wordt gestort voor het doen van een Qualifying Transaction via de cashbacktotaal.nl website.


Tracked Purchases

Tracked Purchases zijn die transacties, die direct naar uw account kunnen worden herleid door middel van een identificatie-tag, zoals aan ons doorgegeven via onze RETAIL PARTNERS en/of hun tracking networks. Let er op, dat u ingelogd bent op de cashbacktotaal.nl website op het moment dat u doorklikt naar de RETAIL PARTNER, zodat uw transactie kan worden gevolgd met behulp van de identificatie-tag. Wij zullen proberen u zoveel mogelijk te waarschuwen door middel van een pop-up, wanneer u doorklikt naar een RETAIL PARTNER zonder ingelogd te zijn op de cashbacktotaal.nl website.

Daarnaast dient u naar de RETAIL PARTNERS website of webshop te gaan via de "Ga naar shop" knoppen op de cashbacktotaal.nl website. Indien u op een andere wijze naar de RETAIL PARTNERS website of webshop gaat via onze website, of de cashbacktotaal.nl website verlaat alvorens naar de RETAIL PARTNERS website of webshop te gaan, kan er geen commissie of cashback worden verdiend.

Op dit punt is er nog geen garantie dat de Cashback kan worden uitbetaald.


Cashback Payment Method

Om Cashback uitbetaling van CASHBACKTOTAAL.NL op een bankrekening te ontvangen dient de ACCOUNT HOUDER eerst zijn bankgegevens in te voeren in "Mijn gegevens" in zijn of haar account. Hieraan wordt gerefereerd als uw "registered Cashback Payment Method".

Cashback uitbetalingen worden gedaan op uw verzoek. U kunt een Cashback uitbetaling aanvragen op het moment dat uw BESCHIKBARE SALDO ACCOUNT balans een minimum van € 10,00 heeft bereikt, of bij uitbetaling in bitcoins () een minimum van 0.02. Op alle uitbetalingen aan u, via uw registered Cashbak Payment Method of anderszins, wordt, met uitzondering van uitbetalingen naar bitcoin adressen, of goede doelen, € 0,20 (inclusief B.T.W.) aan transactiekosten in rekening gebracht aan uw registered Cashbak Payment Method, die zullen worden ingehouden op het bedrag dat aan u wordt uitbetaald van uw ACCOUNT. Uitbetalingen kunnen uitsluitend worden gedaan aan uw registered Cashback Payment Method, zoals vermeld in uw ACCOUNT, in bitcoins op een door de ACCOUNT HOUDER op te geven bitcoin adres, of naar een van de goede doelen die beschikbaar zijn op de uitbetalingspagina. Betalingen naar bankrekeningen zullen uitsluitend worden gedaan naar bancaire instellingen in Nederland.


Qualifying Transaction

Een Qualifying Transaction is een transactie waar een Tracked Purchase gedaan is en het bij de aankoop van de ACCOUNT HOUDER behorende verwijzingshonorarium in zijn geheel van de RETAIL PARTNER is ontvangen door CASHBACKTOTAAL.NL.