De hoogste cashback van Nederland!

Uitbetalen naar uw bankrekening

Om uw cashback in euro's uit te laten betalen naar uw bankrekening gebruikt u het groene veld. Geef het aantal euro's op dat u wilt overhevelen van uw CashbackTotaal.nl account naar uw bankrekening*, voer uw IBAN in, druk op de knop en bevestig de uitbetaling in het overzicht.

U ontvangt een email op het bij uw account behorende email adres. Wanneer alles in orde is, klikt u op de bevestigingslink in uw email en binnen ongeveer 5 werkdagen ontvangt u het bedrag op uw bankrekening.

Het minimumbedrag voor uitbetaling naar uw bankrekening is € 10,00. Er wordt 20 cent aan kosten doorberekend als tegemoetkoming in de bankkosten.

*Let op: uitbetalingen kunnen, conform onze voorwaarden, uitsluitend worden uitbetaald naar Nederlandse bankrekeningen.

Uitbetalen in bitcoins

Als u geinteresseerd bent in Bitcoins of ze zelf ook gebruikt, zult u blij zijn te horen dat u uw CashbackTotaal.nl saldo uit kunt laten betalen in Bitcoins, rechtstreeks naar uw Bitcoin wallet.

Hiervoor kiest u de Bitcoin optie en vul in het gele veld naar wens het op te nemen bedrag in euro's (linkerkant) of Bitcoins (rechterkant) in. Als u Bitcoins invult, wordt het bedrag in euro's automatisch berekend volgens de op dat moment gehanteerde koers en andersom. Dit is de koers die gehanteerd wordt bij de uitbetaling, ongeacht of de deze in de tussentijd dat u uw uitbetaling per email bevestigt omhoog of omlaag gaat.

Vult u het Bitcoin adres in waarop u de Bitcoins wilt ontvangen, druk op de knop en bevestig de uitbetaling in het overzicht.

U ontvangt een email op het bij uw account behorende email adres. Wanneer alles in orde is, klikt u op de bevestigingslink in uw email en binnen ongeveer 5 werkdagen ontvangt u het bedrag in uw Bitcoin wallet via het opgegeven Bitcoin adres.

Het minimumbedrag voor uitbetaling in Bitcoins is 0.02. Er worden geen verdere kosten in rekening gebracht.

Meer informatie over Bitcoins kunt u vinden op onderstaande websites:

bitcoin.org de officiele Bitcoin website
bitcoinspot.nl Nederlandse website met alles wat met Bitcoin te maken heeft

Uitbetalen naar een goed doel

Naast uitbetalen aan uzelf in euro's of bitcoins, kunt u er ook voor kiezen uw gehele of een deel van uw cashbacksaldo in euro's uit te laten betalen aan een goed doel van uw keuze.

Gebruik hier voor de Goede Doelen optie en vul in het blauwe veld naar wens het te doneren bedrag in en kies een van de geselecteerde goede doelen in het keuzemenu. Druk vervolgens op de knop en bevestig de uitbetaling in het overzicht.

U ontvangt een email op het bij uw account behorende email adres. Wanneer alles in orde is, klikt u op de bevestigingslink in uw email. Om de administratiekosten voor de goede doelen zo laag mogelijk te houden, verzamelen wij donaties per goede doel per maand en keren deze in de eerste week van iedere kalendermaand uit.

Het minimumbedrag voor uitbetaling naar een goed doel is € 10,00. Er worden geen verdere kosten in rekening gebracht.

Mocht u het goede doel van uw keuze niet vinden, laat u ons dit dan per email weten via support@cashbacktotaal.nl. Geeft uw ons de naam van het goede doel en eventuele andere informatie, zoals een adres of registratienummer en wij zullen deze beoordelen en aan de lijst toevoegen. Let u er op dat uitsluitend in Nederland geregistreerde goede doelen zullen worden toegevoegd.